Ingredienti:
1 bundžiņa (170g) tunča savā sulā (nokāsts un sasmalcināts) 1 ēd.k. majonēzes 1 ēd.k. bazilika pesto mērces 1 tējk. citrona sulas 1 šķipsniņa maltu melno piparu 1 miltu tortilla 4 salātlapas 1 šķēle siera 5 kalamata olīvas bez kauliņiem, pārgrieztas uz pusi
Gatavošana:
Bļodā sajauc tunci, majonēzi, pesto, citrona sulu un piparus un kārtīgi samaisa.
Mikroviļņu krāsnī vai uz pannas uzsilda tortillu, līdz tā ir kļuvusi silta un elastīga (ja mikroviļņu krāsnī, tad aptuveni 5-10 sekundes, ja uz pannas - tad ~3 min.)
Tunča maisījumu izklāj uz tortillas un virsū liek salātlapas, sieru un olīvas. Cieši sarullē tortillu, aptverot pildījumu un veidojot ciešu rullīti.
Avots: http://www.edzivis.lv/receptes-main.php?recepte=628 |