Ingredienti:
Cūkgaļa: 1 kg mīkstuma Sīpoli: 250 g Paprika: 250 g Tomāti: 250 g Sālīti gurķi: 250 g Tomātu mērce: 100 g Tauki: 50 g Ķiploki: 4 daiviņas Kinza: 50 g Pētersīļi: 50 g Baziliks: 50 g Sāls: 1 tējk. Pipari: 1 tējk. Hmeli-suneli: 1 tējk.
Gatavošana:
Gaļu sagrieziet gabaliņos un cepiet taukos, līdz tā ir gatava. Tad pieberiet sāli un piparus. Gurķiem atdaliet sēklas, sagrieziet gabaliņos un vāriet gurķu marinādē 10-15 min. Gatavai gaļai pievienojiet sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, tomātu mērci, sagrieztu papriku, tomātus, gurķus, zaļumus un garšvielas un sauējiet, līdz gatavs. Pasniedziet ar zaļumiem.
|