Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 01:26
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Otrie ēdieni

Ribiņas marinādē un mērcē
Ingredienti:
 
svaigas ribiņas
garšvielas
ķiploka daiviņas
salds krējums
jāņogu ievārījums
milti
 
Marinādei:
citrona sula
eļļa
Terjaki marināde
sinepes
medus
garšvielas
 
Gatavošana:
 
Marināde: nedaudz citrona sulas, nedaudz eļļas, terjaki marinādes, sinepes, nedaudz medus, kaudzi ar garšvielām un samaisa.
 
Ribiņas ierīvē ar garšvielām un saspiestu ķiploku. Ribiņas saliek plastmasas maisiņā, pārlej marinādi un liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
Uzkarsē cepeškrāsni, ribiņas ar visu marinādi liek cepamā traukā un uzliek vāku vai pārsedz ar foliju. Pēc aptuveni 20 - 25 minūtēm atsedz ribiņas, gandrīz visu šķidrumu nolej katliņā, cepeškrāsni ieslēdz uz grila režīmu un ļauj gaļai apbrūnēt.

Tikmēr no cepamā šķidruma izveido mērcīti: pieliek klāt mazlietiņ saldā krējuma, kādu tējkaroti jāņogu ievārījuma, ja vajag vēl kādu garšvielu un nedaudz iebiezina ar miltiem, bet ne daudz.

 
Kategorija: Otrie ēdieni | Pievienoja: ofe (30/12/2009)
Skatījumu skaits: 1617 | Birkas: Ribiņas marinādē un mērcē | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Zebras ir:
Atbilžu kopskaits: 17

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz