Ingredienti:
svaigas ribiņas
marinādei:
olīveļļa citrona sula 1 saspiests ķiploks "Vegetas" garšvielas nedaudz Tabasco malti melnie pipari
Gatavošana:
Pagatavo marinādi - olīveļla, citrona sula,1 saspiests ķiploks,"Vegeta",mazliet Tabasco mērces, pipariņi.
Nelielus, gaļīgus ribiņu gabaliņus uz pāris stundām liek (apviļā) marinādē, pēc tam cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā.
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un folijā ceptiem kartupelīšiem. Kartupeļus sagatavo tā - kārtīgi noberztus un notīrītus kartupeļus (vislabāk jaunos ar visu mizu) pārgriež uz pusēm vai 4 daļās, griezuma pusi apsmērē ar mazliet margarīna, apviļā diļlu un "Vegetas" maisījumā, saspiež sagriezto kartupeli kopā, ietin folijā un cep vai grilā vai cepeškrāsnī.
|