Ingredienti:
1 ēd.k. Worcestershire mērce
4 ēd.k. citrona sula 2 daļās
1 ēd.k. sojas mērce
2 tējk. chili pulveris
2 ķiploku daiviņas, izspiestas
700 g vistas bez kauliem
1 ēd.k. eļļa
1 sīpols, smalki sagriezts
1 zaļā, saldā paprika, sagriezta smalkās strēmelītēs
8 tortiljas
Gatavošana:
Traukā samaisa - Worcestershire mērci, 2 ēd.k. citrona sulu, sojas mērci, chili pulveri un ķiplokus. Pievieno sagrieztu vistas gaļu un marinē 30 min. istabas temperatūrā.
Uzkarsētā eļļā apcep vistu, līdz tā kļūst brūngana. Gaļu noņem no pannas, pārklāj ar foliju un tur to siltu.
Tikmēr apcep sīpolus, papriku, pievieno atlikušo citrona sulu, un pasautē apmēram 3 minūtes. Protams, gaļu un dārzeņus var cept arī vienlaicīgi :)
Pannā vai mukroviļņu krāsnī uzsilda tortiljas, tajās liek gaļu un dārzeņus. Piedevās pievieno skābo krējumu, salsu un guacamole.
Avots: http://www.receptes.lv/receptes/pikantaas-vistas-fajitas/ |