Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 01:51
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Otrie ēdieni

Pikantās vistas gaļas fajita
 
Ingredienti:
 
1 ēd.k. Worcestershire mērce
4 ēd.k. citrona sula 2 daļās
1 ēd.k. sojas mērce
2 tējk. chili pulveris
2 ķiploku daiviņas, izspiestas
700 g vistas bez kauliem
1 ēd.k. eļļa
1 sīpols, smalki sagriezts
1 zaļā, saldā paprika, sagriezta smalkās strēmelītēs
8 tortiljas
 
Gatavošana:
 
Traukā samaisa - Worcestershire mērci, 2 ēd.k. citrona sulu, sojas mērci, chili pulveri un ķiplokus. Pievieno sagrieztu vistas gaļu un marinē 30 min. istabas temperatūrā.
Uzkarsētā eļļā apcep vistu, līdz tā kļūst brūngana. Gaļu noņem no pannas, pārklāj ar foliju un tur to siltu.
Tikmēr apcep sīpolus, papriku, pievieno atlikušo citrona sulu, un pasautē apmēram 3 minūtes. Protams, gaļu un dārzeņus var cept arī vienlaicīgi :)
Pannā vai mukroviļņu krāsnī uzsilda tortiljas, tajās liek gaļu un dārzeņus. Piedevās  pievieno skābo krējumu, salsu un guacamole.


Avots: http://www.receptes.lv/receptes/pikantaas-vistas-fajitas/
Kategorija: Otrie ēdieni | Pievienoja: ofe (19/02/2010)
Skatījumu skaits: 1191 | Birkas: Fajita | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Kādas ir debesis?
Atbilžu kopskaits: 23

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz