Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 01:57
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Otrie ēdieni

Pannā sautētas ribiņas
Ingredienti:

ribiņas
sīpoli
ķiploki
tomātu mērce
čilli mērce
kečups
garšvielas
 
Gatavošana:

Pannu ar lielām malām uzkarsē. Ribiņas ātri apbrūnina pannā uz lielas uguns, tā, ka tauki čurkst.
Apceptām ribiņām pievieno sīpolus, ķiplokus, tomātu mērci, čilli mērci, nedaudz kečupa, garšvielas un pārlej ūdeni vai buljonu. Uzliek vāku un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem. Sautē uz mazas liesmas, vismaz 2 stundas.
Kategorija: Otrie ēdieni | Pievienoja: ofe (30/12/2009)
Skatījumu skaits: 1855 | Birkas: Pannā sautētas ribiņas | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Kas bija pirmais?
Atbilžu kopskaits: 144

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz