Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 02:08
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Miltu izstrādājumi

Biezās ābolu pankūkas
Ingredienti:

250g milti
1 glāze piena (var būt skābpiena produkti vai jogurts)
2 olas
4-5 āboli
sāls, cukurs pēc garšas
cepamais pulveris, kanēlis
taukvielas

Gatavošana:

Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, apkaisa ar kanēli un 3-4 ēdamkarotēm cukura. Visu samaisa, un ķeras klāt mīlkas gatavošanai.

Olas dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri. Pa daļām pievieno pienu. Sakuļ viendabīgu masu - tai jābūt pabiezai.

Olu baltumiem pievieno sāli, lai labāk putojas, un sakuļ stingrās putās.

Mīklai pievieno ābolus - cukuram jau vajadzētu būt izkusušam. Pēc tam akurāti iecilā mīklā sakultos olu baltumus.

Sakarsētā pannā liek taukvielas, un cep no abām pusēm gaiši brūnas, gardas pankūciņas. :)

Kategorija: Miltu izstrādājumi | Pievienoja: ofe (06/09/2009)
Skatījumu skaits: 2860 | Reitings: 5.0/3
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Vai Tu šodien esi laimīgs/a?
Atbilžu kopskaits: 36

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz