Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 01:56
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Otrie ēdieni

Gulašs
Ingredienti:
 
1/2 kg cūkgaļas
garšvielas pēc gaumes (ķiploki, piparu maisījums, žāvētas paprikas gabaliņi, kaltēti zaļumi, gaļas kopējā garšviela)
2 ēd.k. skāba krējuma
4 ēd.k. tomātu mērce ar dārzeņiem
sāls
4 ēd.k. miltu
Gatavošana:

Pannā ielej eļļu un uzkarsē.
Gaļu sagriež gabalos un liek uz sakarsētas pannas.
Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot.
Cep līdz gaļa ir apcepusies brūngana.
Gaļai pievieno garšvielas. Pielej ūdeni līdz gaļa nosegta, apmaisa. Pannai uzliek vāku un sautē līdz gaļa mīksta uz mazas uguns.
Kad gaļa mīksta pievieno tomātu mērci, samaisa, uzkarsē. Miltus ieber krūzītē, pielej aukstu ūdeni un izmaisa Miltus pielej mērcei, samaisa, uzvāra.
Ja mērce par šķidru iejauc vēl nedaudz miltus. Pieliek krējumu, izmaisa, atkal uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas, izmaisa, uzkarsē un noņem no uguns.
Pasniedz ar makaroniem, rīsiem, griķiem, kartupeļiem.
Kategorija: Otrie ēdieni | Pievienoja: ofe (30/12/2009)
Skatījumu skaits: 1551 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Kas bija pirmais?
Atbilžu kopskaits: 144

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz