Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 02:09
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Otrie ēdieni

Gulašs ar tomātu mērci
Ingredienti:
 
500 g cūkgaļas
2 palieli sīpoli
3 ĒK tomātu mērces
1 ĒK miltu
sāls
pipari
lauru lapa
skābs krējums
zaļumi
 
Gatavošana:
 
Gaļu sagriež kubiņos, kopā ar sīpoliem apcep, ieliek katliņā, pārlej karstu ūdeni, lai gaļa būtu apņemta. Pievieno tomātu mērci, sāli, piparus, kaltētas vai svaigas selerijas, lauru lapu, sautē uz mazas uguns, līdz gaļa mīksta. Kad gaļa mīksta, pievieno miltus (iepriekš traukā samaisa ar aukstu ūdeni - lai neveidojas kunkuļi), tad krējumu.
Kategorija: Otrie ēdieni | Pievienoja: ofe (30/12/2009)
Skatījumu skaits: 9416 | Komentāri: 2 | Reitings: 1.0/2
Komentāru kopskaits: 1
1 jevgenija  
0
un kad pievieno multus?

Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Kādas ir debesis?
Atbilžu kopskaits: 23

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz