Ingredienti:
1 iepakojums tortiļu
1 paciņa Fajitas garšvielu maisījuma
Pildījumam:
1 burciņa Jalapeno
500 g gaļas (pēc izvēles – cūkas, liellopu - var ņemt arī malto gaļu)
1 sarkanā paprika
1 zaļā paprika
1 sīpols
100 g konservētas kukurūzas
200 g skāba krējuma
Gatavošana:
Gaļu (ja nepieciešams) sagriež gabaliņos, papriku un sīpolu sagriež tievās strēmelītēs un apcep uz pannas eļļā. Turpinot cept, pievieno Fajitas garšvielas, krējumu, kukurūzu un Jalapeno ripiņas. Gatavo pildījumu liek uz tortiļām, kuras iepriekš sasildītas citā pannā. Dekorē ar salātu lapām un tomātu šķēlītēm. Garšas uzlabošanai pildījumam var uzspiest svaiga citronu sulu.
Avots: http://www.receptes.lv/receptes/fajitas/ |