Sveicināti Viesis | RSS
Pirmdiena
13/01/2025, 01:28
My site
Sākums Receptes Reģistrācija Ieeja
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Kategorijas iedaļa
Uzkodas [1]
Zupas [2]
Otrie ēdieni [13]
Zivju ēdieni [1]
Miltu izstrādājumi [1]
Salāti [4]
Saldie ēdieni [4]
Konservi un ievārījumi [0]
Dzērieni [0]
Marinādes un mērces [2]
Slaidumam un enerģijai [2]

Meklēšana

Sākums » Raksti » Saldie ēdieni

Dienvidfrancijas ķiršu sacepums ar mandelēm

Ingredienti:

600 g ķiršu
50 ml ķiršu degvīna 
4 olas
60 g cukura
1 ēd. k. vaniļas cukura
125 g miltu
1/4 l piena
Sāls
2 ēd. k. sviesta
2 ēd. k. mandeļu plēksnīšu
2 ēd. k. pūdercukura
 

Gatavošana:

(laiks: ~1 h 45 min)
Ķiršus noskalo, notecina un tiem izņem kauliņus. Ķiršus ieber bļodā, apslaka ar degvīnu, pārklāj ar foliju un ļauj 1 stundu ievilkties.
Bļodā olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz maisījums ir gaišs un krēmīgs. Pievieno miltus, pienu un šķipsniņu sāls un sakuļ gaisīgā mīklā.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 °C. Karstumizturīgu veidni ieziež ar sviestu. Ķiršus notecina bļodiņā un šķidrumu iemaisa mīklā. Ķiršus ieber veidnē un vienmērīgā kārtā pārlej pāri mīklu.
Virsū uzkaisa mandeles un veidni uz 45 minūtēm ieliek krāsnī. Gatavo sacepumu izņem no veidnes, pārsijā ar pūdercukuru, mazliet padzesē, tomēr pasniedz vēl siltu.


Avots: http://woman.delfi.lv/books/news/francijas-virtuve-dienvidfrancijas-kirsu-sacepums-ar-mandelem.d?id=28177809
Kategorija: Saldie ēdieni | Pievienoja: ofe (30/12/2009)
Skatījumu skaits: 1351 | Birkas: Dienvidfrancijas ķiršu sacepums ar | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:
Mūsu aptauja
Kādas ir debesis?
Atbilžu kopskaits: 23

Vietnes draugi

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright MyCorp © 2025
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz