500 g maltā gaļa 1 iepak. tortiļju (vislabāk Santa Maria TexMex) 1 bundžiņa konservētas kukurūzas 2-3 paprikas 1-2 tomāti 300 g krējums 1 iepak. Santa Maria TexMex Tako garšvielu maisījuma
Pēc izvēles + var pievienot konservētas pupiņas, cukīni vai sīpolus. Ja ir, būtu labi arī Santa Maria TexMex Tako mērce, ja tādas nav, var mēģināt izlīdzēties ar krējumu+tomātu mērci+Tako garšvielu maisījumu.
Gatavošana:
Malto gaļu apcep, pievieno konservētu kukurūzu, krējumu un Tako garšvielu maisījumu. Visu vēlreiz apcep. Ja burito pievieno arī pupiņas, tad to dara šajā brīdī. Apcep salmiņos sagrieztas paprikas (ja pievieno arī citus dārzeņus, apcep arī tos). Tomātus sagriež plānās šķēlītēs. Tortiljas uz pannas / cepeškrāsnī / mikroviļņu krāsnī uzkarsē, un apsmērē ar Tako mērci. Ja tāda nav iegādāta, tad pagatavo ko līdzīgu - sajauc krējumu, tomātu mērci un Tako garšvielu maisījumu. Uz tortiljām liek dārzeņus, gaļas maisījumu un visu žigli sarullē :)
Ja vēlas - burito var 5-7 min. cept 200° temperatūrā cepeškrāsnī, pirms tam ievietojot traukā bez vāka; ja ir vēlēšanās, var pirms tam apkaisīt ar sarīvētu sieru.